maanantai 15. huhtikuuta 2013

Uusi alku?

Tytöt kesällä 2012
Uusi blogi ja uudet kujeet? Päivitysinnon toivossa tekaisin tytöille uuden blogin.

Piitu on 4,5-vuotias valkoinenpaimenkoira, jonka elämäntehtävä on etsiä ja kantaa suussaan mahdollisimman montaa erilaista keppiä. Siinä sivussa voi myös jahdata pupuja, juosta pallon perässä ja kurmottaa poikia. Piitulta ei ikinä lopu into eikä energia, mutta ihan aina ei tolkku pysy mukana tytön touhuissa. Äänekäs koira, joka ei kuitenkaan juuri ikinä hauku. Piitulla ei ole huonoja päiviä, eikä huonoja ihmiskokemuksia. Jokainen päivä on uusi seikkailu ja jokainen ihminen uusi potentiaalinen paras kaveri.

Ninja on hieman yli 1,5-vuotias rhodesiankoira, joka liittyi laumaan kesällä 2011. Nykyisellään en enää muista millaista elämä oli ilman Ninjaa. Ninja on todella sopeutuvainen koira ja ihanan helppo reissukaveri. Se on välillä aivan pöljä teinikoira, välillä taas niin kiltti ja rauhallinen ettei todeksi usko. Ninjan suurin intohimo elämässä on ruoka. Piitu on Ninjan idoli ja elämän suurin rakkaus (tunne on onneksi useimmiten molemminpuolinen). Ninjan mielestä ihmiset ovat joskus vähän epäilyttäviä ja kaikille kannattaa haukkua varmuuden vuoksi. Jos ihminen onkin ihan kiva, voi sen luona käydä hakemassa pari rapsutusta ja jatkaa sen jälkeen muita puuhia. Maailmassa on kuitenkin aika paljon kaikkea haisteltavaa ja maisteltavaa.

Emäntä on 24-vuotias koiraharrastaja, hullu mikä hullu. Rahat ja vapaa-aika uhrataan surutta koirille, mutta hymyssä suin ja mielellään. Koirat ovat harrastuskavereita ja niille on asetettu tavoitteita, mutta tärkeintä rooliaan ne toteuttavat jatkuvasti olemalla maailman parhaita ja uskollisimpia ystäviä. En oikein tiedä mitä olisin tai mitä tekisin ilman koiriani, mutta toivottavasti sitä tilannetta ei koskaan eteen tule! Lempiharrastuksia meillä on monta; agility, toko, jäljestys, näyttelyt, uiminen... lisäksi haaveilen maastojuoksu-urasta Ninjan kanssa ja canicrossiurasta Piitun kanssa. Aika näyttää mitä ehditään tehdä ja saavuttaa, mutta hauskaa pidetään ja nautitaan jokaisesta hetkestä yhdessä.

Vanha blogi löytyy täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti